Messurakenteet ja -tarvikkeet

Alkuperäiset PAVE messurakenneprofiilit ja -tarvikkeet

PAVE messurakenneprofiileilla messuosaston rakentaminen ja purkaminen on helppoa sekä nopeaa. Alumiiniset messurakenneprofiilit liitetään toisiinsa pikalukoilla vain kuusiokoloavainta käyttäen. Levyosat kiinnittyvät profiilien uriin ilman lisäpidikkeitä. Alumiiniset messuprofiilit toimitetaan tarvittaessa määrämittoihin katkaistuina ja lukotettuina.

Varastostamme valmiiksi pintakäsitellyt vakio- ja erikoisprofiilit sekä tarvikkeet messuosastorakentamisen ammattilaisille suoraan hyllystä. Valmistamillamme näyttely- ja messuprofiileilla on täydellinen yhteensopivuus kaikkien näyttely- ja messukäytössä olevien yleisprofiilien kanssa.

Valikoimamme messurakenneprofiilit ovat kymmeniä vuosia kestäneen tuotekehittelyn tulos, niissä on laadun takeena markkinoiden suurin seinämäpaksuus. PAVE messurakenneprofiili on yksi Suomen suosituimmista messurakenneprofiileista, jota suomalaiset johtavat messu- ja tapahtumajärjestäjät sekä -rakentajat suosivat vuodesta toiseen. Varaosien saanti on myös taattu kotimaisen valmistuksen ansiosta.

Ohessa on uusi kuvastomme hintoineen. Uusien tuotteiden tullessa valikoimaamme päivitämme kuvastoamme ajanmukaiseksi.